72χρονη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη όπου πρωταγωνιστεί ηλεκτρικό πατίνι

  • -
  • -

Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στην οδό Πολυτεχνείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μια 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 40χρονος.

Η ηλικιωμένη, υπήκοος Ισραήλ, υπέστη ελαφρά τραύματα και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς». Ο χειριστής του πατινιού, υπήκοος Ρωσίας, ο οποίος φέρεται να είχε προχωρήσει στη μίσθωση του ηλεκτρικού μέσου, κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης που διερευνά το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο καταγεγραμμένο τροχαίο που λαμβάνει χώρα στην συμπρωτεύουσα με πρωταγωνιστή ηλεκτρικό πατίνι. Είχε προηγηθεί ο τραυματισμός ενός 16χρονου χειριστή όταν συγκρούστηκε με Ι.Χ., τον περασμένο Μάιο.

Λίγες μέρες, μάλιστα, μετά το εν λόγω συμβάν και με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της πόλης, παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση του νομοθετικού πλαισίου υπό το οποίο διενεργείται η κυκλοφορία των πατινιών και προκειμένου να εξακριβωθεί αν παραβιάζονται οι διατάξεις του ΚΟΚ.

 Πηγή: ΑΠΕ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...