Βράβευση Hyundai Ελλάς: 'Ρελάνς’ και επιστροφή σε πορεία ανάπτυξης

Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο “Turnaround Business award” στο πλαίσιο του θεσμού “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

  • -
  • -
Βράβευση Hyundai Ελλάς: Ρελάνς’ και επιστροφή σε πορεία ανάπτυξης
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με τη διάκριση “Turnaround Business award” τιμήθηκε η Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου -και για πέμπτη φορά- η Direction Business Network, στο Μέγαρο Αθηνών.

Αφορμή της βράβευσης στάθηκε το επίτευγμα της εταιρείας να υπερκεράσει τις όποιες δυσκολίες και να επιστρέψει σε πορεία ανάπτυξης μετά την ένταξή της στις επιχειρήσεις του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Ειδικότερα, οι εμπορικές επιδόσεις της Hyundai Ελλάς, στη λιανική αγορά αυτοκινήτου, το 2018 ανέβηκαν σε ιστορικά επίπεδα ρεκόρ, ως αποτέλεσμα των καίριων στρατηγικών επιλογών σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας του Πελάτη, από το Επίσημο Δίκτυο ως την Επικοινωνία.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI i10 1.0 65 PS


Το ιστορικό αυτό ρεκόρ επιδόσεων, μάλιστα, ξεπερνιέται στο τρέχον έτος:  Η Hyundai ενισχύει περαιτέρω την εμπορική της δυναμική στις πλέον υποσχόμενες κατηγορίες, με την είσοδο νέων SUV υβριδικών μοντέλων, όπως το Tucson 48V Hybrid και το ΚΟΝΑ Hybrid. Αυτά ενισχύουν την γκάμα που περιλαμβάνει τα δημοφιλή i10 και i20, την οικογένεια i30 με εντυπωσιακές Fastback και «Ν» εκτελέσεις και τη νέα γκάμα των SUV KONA και Tucson που δίνουν ένα νέο premium στίγμα στη μάρκα.

 Τα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών οι οποίες αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...