Fiat 500 Star & 500 Rockstar: Πολυτέλεια ή σπορ χαρακτήρας;

Οι δύο ειδικές εκδόσεις παρουσιάστηκαν στο στούντιο όπου δημιουργήθηκε η τελευταία γενιά του στιλάτου αυτοκινήτου πόλης

  • -
  • -

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης των δύο νέων ειδικών εκδόσεων του Fiat 500, Star και Rockstar… δια χειρός του επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA, Luca Napolitano,  προχώρησε η FCA στις εγκαταστάσεις του Centro Stile, στο Τορίνο.

Η σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας έγκειται στο γεγονός πως για χάρη της ανωτέρω πρωτοβουλίας,  το Centro Stile άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στούντιο όπου δημιουργήθηκε η νέα γενιά του Fiat 500 (2007). O λόγος για τη αναβίωση του θρυλικού "500", που μέχρι σήμερα παραχθεί σε περισσότερους από 40 χρωματισμούς, οι μισές εκ των οποίων επινοήθηκαν για… χάρη του.

Το “500ράκι” έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της αυτοκίνησης, όπως μαρτυρά και το περυσινό ρεκόρ πωλήσεων με σχεδόν 194.000 μονάδες. Παράλληλα, αποτελεί σημείο αναφορά για τη μάρκα μιας και αποτελεί τη βάση των 500X και 500L.

 «Οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί για ένα μοντέλο που εξελίσσεται συνεχώς χωρίς να χάνει την ταυτότητα του και δείχνει να είναι πάντα στη μόδα», δήλωσε ο κ. Napolitano.

Από τις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Centro Stile έχουν περάσει περισσότερες από 30 ειδικές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων είναι τα 500 by Gucci και 500 Riva. Σήμερα με τις εκδόσεις Star και RockStar οι σχεδιαστές δίνουν δύο νέες κατευθύνσεις με την πρώτη να εστιάζει στην πολυτέλεια, ενώ τη δεύτερη στο σπορ χαρακτήρα. Σημείο καμπής των δύο μοντέλων η προηγμένη τεχνολογία και οι σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας με το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7" HD LIVE να έχει συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android AutoTM.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...