Αξεσουάρ Μ Performance για τις BMW X3 και Χ4

Επιπλέον σπορ πινελιές για τα νέα SUV της BMW

  • -
  • -

Πρόσφατα παρουσιάστηκαν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων BMW X3 M και X4 M, ωστόσο για αυτούς που έχουν ήδη (ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν) τις απλές εκδόσεις Χ3 και Χ4, μπορούν να δώσουν επιπλέον σπορ πινελιές στα SUV τους χάρη στα αξεσουάρ που προσφέρει το τμήμα Μ της βαυαρικής μάρκας.

 

Διατίθενται ανθρακονημάτινη μάσκα, ανθρακονημάτινα air breathers και πολυτελή μαρσπιέ με ανθρακονημάτινα ένθετα και έγχρωμο λογότυπο M Performance. Η BMW X3 M μπορεί να αναβαθμιστεί με μία αεροτομή οροφής σε high-gloss black. Τα αποκλειστικά, πίσω πτερύγια της BMW X4 M έχουν επίσης high-gloss black φινίρισμα. Τέλος, το αγωνιστικό λογότυπο M Performance μπροστά, πίσω και στο πλάι, είναι το τέλειο συμπλήρωμα των αξεσουάρ εξωτερικού. 

 

Με το σετ ‘διαφανειών’ M Performance, μπορεί να προβάλλεται το λογότυπο BMW M ή άλλα σπορ γραφικά στο έδαφος δίπλα στο όχημα. Ο φωτισμός είναι εμφανής κατά την είσοδο και έξοδο από το όχημα, ακόμα και στο μισοσκόταδο.

 

Το τιμόνι M Performance Pro περιλαμβάνει διακοσμητικό από carbon και Alcantara και ανθρακονημάτινα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (shift paddles). Η πρόσθετη, κεντρική σήμανση σε αγωνιστική μπλε απόχρωση και η τρίχρωμη ραφή M αποπνέουν μία έντονη αγωνιστική αίσθηση. Τα M Performance shift paddles, από υψηλής ποιότητας ανθρακόνημα και highgloss φινίρισμα, ενσωματώνουν κόκκινα σύμβολα αλλαγών σχέσεων.

 

Το διακοσμητικό του τιμονιού M Performance στην ανθρακονημάτινη high-gloss έκδοση με δερμάτινη επένδυση διατίθεται για την αναβάθμιση του στάνταρ σπορ τιμονιού Μ. Επίσης φέρει το λογότυπο M Performance στην κάτω ακτίνα. Τα M Performance shift paddles διατίθενται ανεξάρτητα για το στάνταρ, σπορ τιμόνι Μ. Τέλος, μία ελκυστική προσθήκη για οχήματα με εξοπλισμό M Performance είναι ο ανθρακονημάτινος διάκοσμος για τον επιλογέα ταχυτήτων.

 

Η κλειδοθήκη M Performance από Alcantara με ανθρακονήματα είναι ένα αξεσουάρ για οδηγούς που αγαπούν το στυλ σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα. Το κλειδί του αυτοκινήτου βρίσκεται προστατευμένο από γρατζουνιές και ζημιές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...