Τι λες; Θα αφήσεις την ασφάλεια του παιδιού σου στην τύχη της;

Με αφορμή την “Εβδομάδα Ασφάλειας του Παιδιού” το GOCAR σας προσφέρει μερικές χρήσιμες συμβουλές

  • -
  • -

Τα παιδιά αποτελούν το ομορφότερο πράγμα του κόσμου, χάρη στην αθώα, αφιλτράριστη οπτική που έχουν για τη ζωή, την αστείρευτη ζωντάνιά τους, τη μοναδική τους ικανότητα να μας κάνουν να ξεχνάμε τα προβλήματά μας με μια αγκαλιά. Η φαντασία τους, τα όνειρά τους, το χαμόγελο και η αισιοδοξία τους νοηματοδοτούν τη ζωή και μας βοηθούν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

 Τα παιδιά, όμως, χρειάζονται και αγάπη, ενώ χρήζουν της προστασίας μας, έτσι ώστε να νιώθουν ασφαλή. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές αθώες ψυχούλες που δεν απολαμβάνουν τη δέουσα προσοχή, γεγονός που τα καθιστά εκτεθειμένα στην πληθώρα των κινδύνων που εγκυμονεί η καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα που αφορούν τη σωματική ασφάλεια των μικρών μας φίλων, η εθελοντική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου “Child Accident Prevention Trust” έχει καθιερώσει το επταήμερο 3-9 Ιουνίου ως «Εβδομάδα Ασφάλειας του Παιδιού». Ακράδαντο «πιστεύω» της οργάνωσης είναι πως η πλειονότητα των κινδύνων που διατρέχουν τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μπορεί να προληφθεί.

Το GOCAR «αγκαλιάζει» την πρωτοβουλία της “Child Accident Prevention Trust” και σας παρουσιάζει μια σειρά χρήσιμων συμβουλών για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών με το αυτοκίνητο.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 1. ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ




 2. MIA ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ




 3. ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠIΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...