Μητέρα μας δείχνει τη σημασία των παιδικών καθισμάτων

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε, όμως τα δύο παιδιά της βγήκαν χωρίς γρατζουνιά

  • -
  • -

Το πόσο σημαντική είναι η παρουσία παιδικών καθισμάτων αλλά και η σωστή χρήση τους, κατέδειξε μητέρα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ με ένα ποστάρισμα στο facebook, το οποίο έχει μαζέψει περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις!

Η Jenna Casado Rabberman επέστρεφε στο σπίτι της από τον παιδικό σταθμό, έχοντας στο πίσω μέρος του Honda CR-V τα δύο μικρά της αγόρια: το ένα είναι 3 ετών και το άλλο βρέφος 6 εβδομάδων. Λίγα λεπτά πριν φθάσουν στο σπίτι, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το SUV καταστράφηκε, η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά όμως τα δύο παιδιά δεν υπέστησαν το παραμικρό. «Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μου είπε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν είχα αφιερώσει δύο λεπτά για να δέσω σωστά τα παιδιά στα καθίσματά τους», σχολίασε η μητέρα στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ GOCAR ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Και τα δύο καθίσματα είχαν αντίθετη φορά (προς τα πίσω), κάτι που πρέπει να τηρούμε για ηλικίες έως 3-4 ετών. Η Jenna τόνισε ότι θα αντικαταστήσει τα παιδικά καθίσματα, καθώς απορρόφησαν τη δύναμη της σύγκρουσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...