Στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό τραμ: Ποιες ώρες λειτουργούν κανονικά

Επανήλθε η λειτουργία των συρμών. Νέος «κύκλος» ακινητοποίησης στις 22:00

  • -
  • -

Ακινητοποιημένα ήταν σήμερα μέχρι τις  8.00 το πρωί οι συρμοί του ηλεκτρικού, του μετρό και του τραμ, λόγω της απόφασης των σωματείων εργαζομένων να προχωρήσουν σε στάση εργασίας.

Από τις 8.00 το πρωί, ωστόσο, η λειτουργία των συρμών έχει επανέλθει, με τους κατοίκους να εξυπηρετούνται κανονικά έως και τις 22:00.

 Στις 22:00 και μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα τεθούν ξανά εκτός λειτουργίας.

 «Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ.

«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση» συμπληρώνουν.

«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες», καταλήγουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...