Η “εξωγήινη” Bugatti La Voiture Noire συστήνεται με τον πλανήτη Γη (video)

To ακριβότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών πραγματοποιεί… διστακτικά τα πρώτα του βήματα

  • -
  • -

Την ίδια ώρα που η θύελλα εικασιών για τον κάτοχο της Bugatti La Voiture Noire δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει, το ακριβότερο νέο αυτοκίνητο παγκοσμίως κλείνει… τ’ αυτιά του και βγαίνει στους δρόμους – ή μάλλον το γρασίδι- της Ιταλίας.

Ειδικότερα, το «Μαύρο Αυτοκίνητο», όπως είναι κοινώς γνωστό, αποτέλεσε την ατραξιόν της εκδήλωσης Concorso d’Eleganza Villa d’Este που αποτελεί το συναπάντημα vintage αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και διοργανώνεται από κοινού από τη BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este.

Στο βίντεο, η La Voiture Noire φαίνεται να κινείται… διστακτικά στο γρασίδι της εκδήλωσης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και τα φλας των παριστάμενων δημοσιογράφων. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί πως το περιηγούμενο όχημα επρόκειτο για το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;

Μη ξεχνάμε, άλλωστε, πως δεν έχει παραχθεί ακόμα, με την παράδοσή του στον…μυστηριώδη ιδιοκτήτη του να έχει δρομολογηθεί για το 2021.

Η τιμή του «Μαύρου Αυτοκινήτου», αγγίζει τα 19 εκ. ευρώ (μετά φόρων), ενώ κατασκευάζεται τιμής ένεκεν των μόλις τεσσάρων Bugatti Type 57 SC Atlantic.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...