Η Kia ετοιμάζει νέο μικρό SUV

Αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2019, ενώ τα πρώτα επίσημα σκίτσα έχουν δημοσιευτεί

  • -
  • -

H Kia είχε δημοσιεύσει πριν από μία εβδομάδα δύο σκίτσα, όπου διακρίνεται ένα νέο compact SUV, το οποίο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Η κορεάτικη φίρμα έχει σκοπό με το νέο της μοντέλο να τονώσει το ενδιαφέρον των millennials και γι’ αυτό εκτός από τη μοντέρνα σχεδίαση, θα εξοπλίζεται με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα. 

 

Τα σκίτσα θυμίζουν το πρωτότυπο SP Signature, που είχε παρουσιαστεί στην ινδική αγορά, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές για τις ακριβείς διαστάσεις του μοντέλου. Ωστόσο αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Stonic και Sportage. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μικρό SUV, αλλά όχι όσο το νέο Hyundai Venue με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στην Κορέα πριν τα τέλη του 2019. Αργότερα θα περάσει σταδιακά και σε άλλες αγορές του πλανήτη.

 

Σύμφωνα με τα "φρέσκα" επίσημα σκίτσα, το εσωτερικό του νέου μικρού SUV διαθέτει μια οθόνη 10,25 ιντσών στην κεντρική κονσόλα με φυσικά κουμπιά, ενώ τόσο το πολυλειτουργικό τιμόνι (που είναι ίδιο με αυτό του Stonic) όσο και το ταμπλό φέρει μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία. Ο γνώριμος πίνακας οργάνων, καθώς και το σύστημα ελέγχου των ηλεκτρικών παραθύρων και καθρεφτών δεν διαφέρουν από την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...