Lime: Δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια ανήμερα των ευρωεκλογών

Η πρωτοβουλία της Lime αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των πολιτών ώστε να παρουσιαστούν στις κάλπες

  • -
  • -

Στη δωρεάν παραχώρηση των ηλεκτρικών πατινιών της ανήμερα των ευρωεκλογών (26 Μαΐου) προχωρά η Lime σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την ενθάρρυνση των πολιτών ώστε να παρουσιαστούν στις κάλπες.

Η εν λόγω πρωτοβουλία της εταιρείας ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών προκύπτει σε συνεργασία με τον οργανισμό “thistimeimvoting.eu”.

Επιπροσθέτως, από τη μεριά των χρηστών απαιτείται η υπογραφή της πρωτοβουλίας #RespectTheRide που αποσκοπεί στη δέσμευσή τους σε πρακτικές ασφαλούς οδήγησης, με φόντο την προστασία της σωματικής ακεραιότητας όλων όσων κινούνται στο οδικό δίκτυο.

Ως εκ τούτου, οι χρήστες υπόκεινται στις εξής «δεσμεύσεις»:

-Οδηγούμε υπεύθυνα όλες τις ώρες

- Φοράμε πάντα κράνος όταν οδηγούμε

- Τηρούμε όλους τους νόμους κυκλοφορίας και τα όρια ταχύτητας

- Οδηγούμε μόνο μέσα στις προκαθορισμένες περιοχές όπως είναι οι δρόμοι και οι ποδηλατόδρομοι

- Σταθμεύουμε σωστά χωρίς να εμποδίζουμε τους πεζούς ή άλλα οχήματα, τις ράμπες εξυπηρέτησης και τις στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς

- Προσέχουμε τα αυτοκίνητα, τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ... ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Ελπίζουμε να κινητοποιήσουμε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν με ένα διασκεδαστικό, ασφαλή και βολικό τρόπο», δήλωσε ο Brad Bao, CEO και συνιδρυτής της Lime, προτού συμπληρώσει τα εξής:

«Η ανάγκη της ψήφου δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Η συμμετοχή στις εκλογές μειώνεται συνεχώς από τις πρώτες Ευρωπαϊκές εκλογές το 1979, από 67% σε μόνο 43% το 2014, και ως μέρος της Ευρωπαϊκής αστικής ζωής μπορούμε να παίξουμε έναν ρόλο για να ενισχύσουμε τη συμμετοχή στις εκλογές».

[Πηγή: Deasy.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...