Το νέο επίσημο δίκτυο της Jeep στην Ελλάδα

Βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα ή επισκευαστή Jeep στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας

  • -
  • -

Από τις 15 Απριλίου η Jeep στην Ελλάδα έχει περάσει σε νέα εποχή, καθώς πλέον την εισαγωγή-διανομή αυτοκινήτων της καθώς και το σύνολο των υπηρεσιών After Sales έχει αναλάβει η FCA Greece.

Το νέο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισήμων Διανομέων και Επισκευαστών της Jeep ήδη καλύπτει σημαντικό μέρος της Ελληνικής επικράτειας. Πλέον το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τα σημεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Jeep μέσω σελίδας www.jeep.gr/dianomeis

Το σύνολο των υπηρεσιών After Sales για τα μοντέλα της Jeep (συντήρηση, επισκευή, εγγυήσεις, κτλ.) είναι πλήρως ενεργοποιημένο και εργασίες που εμπίπτουν στους όρους εγγύησης μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στο νέο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Υποστήριξης της μάρκας.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ JEEP COMPASS 1.4 TURBO 4WD

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος, θα ενεργοποιηθεί το σύστημα παραγγελιών νέων αυτοκινήτων και θα ολοκληρωθεί η νέα ιστοσελίδα της μάρκας (www.jeep.gr).

Η Jeep βρίσκεται στο πλευρό των κατόχων αυτοκινήτων της φίρμας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, 2109988542 με αστική χρέωση καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση Customer ServicesGreece@fcagroup.com) να είναι στη διάθεσή τους αλλά και των υποψηφίων πελατών, για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...