Nissan NV250: Το νέο μικρό βαν με πενταετή εγγύηση (vid)

Θα το δούμε τον προσεχή Σεπτέμβριο, σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος και με πολλές δυνατότητες μετατροπών

  • -
  • -

Μετά το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό βαν e-NV200, η Nissan ενισχύει την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της με το νέο ΝV250, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 χλμ.

Tο νέο μικρό βαν θα φέρει έναν diesel κινητήρα των 1,5 λίτρων (συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro6D-Temp), ενώ θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις αμαξώματος Combi (Μήκος: 4,28m, πλάτος: 1,83m) Crew (Μήκος: 4,67m, πλάτος: 1,83m) και Panel. Η τελευταία, μάλιστα, θα προσφέρεται σε δύο μήκη: Την L1 με μήκος 4,28m (πλάτος 1,83m) και την L2 με μήκος 4,67m (1,83 πλάτος).

Όσοι προτιμήσουν τα Combi και Panel θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κινητήρες απόδοσης 80, 95 και 115 ίππων, ενώ οι «φίλοι» της Crew έκδοσης θα περιοριστούν στους 95 και 115.

Ο βασικός εξοπλισμός του NV250, περιλαμβάνει 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο ενώ θετικές εντυπώσεις αφήνει το ευρύ φάσμα μετατροπών. Τα καθίσματα της έκδοσης Panel θα μπορούν να υποβληθούν σε αρκετές διαμορφώσεις, ενώ η έκδοση με μήκος αμαξώματος L2 θα διατίθεται με 4 καθίσματα και ένα ευμετάβλητο διαχωριστικό για τη διαμόρφωση ενός ευέλικτου χώρου φόρτωσης.

Όσον αφορά την επιβατική έκδοση Combi, αυτή θα έχει χωρητικότητα 5 θέσεων προσφέροντας στους επιβάτες άνεση και άφθονο χώρο αποσκευών.

Επιπροσθέτως, το νέο βαν της Nissan θα ενσωματώνει τις τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, όπως είναι το Hill Start Assist και Extended Grip.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...