Ένας πετεινός «κλέβει» την αίγλη των φιναλίστ του Champions League (vid)

Οι «αστέρες» της Τότεναμ συναντούν το Audi Q8

  • -
  • -

Ένα από τα μεγαλύτερα «έπη» στην ιστορία του Champions League συνέθεσαν, λίγες ώρες πριν, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ απέναντι στον Άγιαξ, κλείνοντας με… παροιμιώδη τρόπο εισιτήριο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το GOCAR, πέρα από την ανίατη «τρέλα» του για τα αυτοκίνητα, απαρτίζεται και από «κρυφοποδοσφαιρόφιλους» και δη από έναν πιστό οπαδό της Τότεναμ, τον συνάδελφο Κώστα Μπιτσικώκο.

Εξ’ αφορμής, λοιπόν, της χορηγικής συνεργασίας των «Πετεινών» με την Audi «έπεσε στα χέρια μας» ένα βίντεο, στο οποίο τέσσερις εκ των φιναλίστ του φετινού Champions League κοιτάζουν «αποσβολωμένοι» το, ομολογουμένως, εντυπωσιακό νέο Audi Q8.

Ο λόγος για τους Dele Alli, Christian Eriksen, Davinson Sanchez και τον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της χθεσινής αναμέτρησης (8/5) Lucas Moura.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο, η μεγάλη… βεντέτα είναι ένας «Πετεινός» (συνιστά το σήμα της Τότεναμ), ο οποίος, όπως μαρτυρά το τροχόσπιτο στο οποίο διαμένει, απολαμβάνει τη ζωή ενός “superstar”. Το συμπαθητικό πτηνό, μάλιστα, θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, όταν αποφασίσει να ξεναγηθεί στο εσωτερικό του SUV.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ AUDI Q3 35 TFSI S TRONIC


Αρχικά, «τσεκάρει» τον άνετο χώρο αποσκευών, η πόρτα του οποίου ανοίγει αυτόματα χάρη σε αισθητήρες κάτω από τον προφυλακτήρα, ενώ στη συνέχεια θα μετακινηθεί στη θέση του οδηγού, ώστε να συστηθεί με το ψηφιακό ταμπλό.

Εντυπωσιασμένος από το Audi Q8, ο πετεινός δεν θα διστάσει να πάρει και θέση πίσω από το τιμόνι, ενεργοποιώντας τον κινητήρα μέσω του κουμπιού “Start & Stop”.

Έτσι, το εμβληματικό για τον σύλλογο πτηνό βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες, ενώ η Τότεναμ για το ομορφότερο ταξίδι της σύγχρονης ιστορίας της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...