Αρχίζουν οι παραγγελίες του ηλεκτρικού Volkswagen (vid)

Πρόκειται για το πρώτο μέλος της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων ID.

  • -
  • -

Την εμπορική του πορεία εγκαινιάζει από την Τετάρτη 8 Μάϊου το πρώτο μοντέλο της οικογένειας αμιγώς ηλεκτρικών, της Volkswagen, "ID", το οποίο θα φέρει hatchback αμάξωμα, και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά τόσο με το όνομά του όσο και με τα χαρακτηριστικά του θα ανακύψουν κατά την εκδήλωση της πρώτης παρουσίασής του (8 Μάϊου), όπου το αυτοκίνητο θα "φοράει" καμουφλάζ.

Τα εγκαίνια των προπαραγγελιών αφορούν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι η Γερμανία και η Μ. Βρετανία, με τους ενδιαφερόμενους, να μπορούν να το παραγγείλουν μέσω της νεοσύστατης φόρμας “ID.HUB”. Οι κάτοικοι της Μ. Βρετανίας θα έχουν πρόσβαση σ’ αυτή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας “Volkswagen.co.uk”. Όσοι, μάλιστα, εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το πρώτο ηλεκτρικό θα λαμβάνουν αδιάλειπτα ενημέρωση για οτιδήποτε νέο, ενώ θα τροφοδοτούνται με αποκλειστικές φωτογραφίες σαν… πρόγευση πριν την επίσημη παρουσίασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2020

Επιπροσθέτως, η φόρμα “ID.HUB”, προσφέρει μια ποικιλία πληροφοριών αναφορικά με τις ημερομηνίες λανσαρίσματος και των επερχόμενων μοντέλων της οικογένειας αμιγώς ηλεκτρικών ID., συμπεριλαμβανομένων των ID.CROZZ (2021), ID.BUZZ (2022) και ID.VIZZION (2022).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ DIESEL

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ευρεία γκάμα των ID. θα απαρτίζεται από MPV, SUV καθώς και hatchback μοντέλα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB (Modular Electric Toolkit) την οποία επιστρατεύει η Volkswagen στον «αγώνα» της να… αφήσει πίσω της τις ανταγωνιστικές βιομηχανίες όσον αφορά τις οικονομίες κλίμακας.

.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...