Volkswagen: Απογυμνώνει το e-Golf και μοιράζεται τα μυστικά του

Ο διαμοιρασμός των πληροφοριών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προσεχούς IdeenExpo

  • -
  • -

Την ευκαιρία να συστηθούν με το eGon, το οποίο αποτελεί τον «σκελετό» του ηλεκτρικού μοντέλου Volkswagen e-Golf, θα έχουν οι επισκέπτες της φετινής IdeenExpo.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη νεανική εκδήλωση για την επιστήμη και την τεχνολογία στη Γερμανία, η οποία θα διεξαχθεί στο Αμβούργο από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου.

Το eGon, το οποίο αποτελεί το πνευματικό δημιούργημα μιας ομάδας μαθητευόμενων της Volkswagen, θα εξελιχθεί σε πόλο έλξης της εκδήλωσης. Αναλυτικότερα, όσοι παραστούν στην IdeenExpo θα μπορέσουν να θαυμάσουν το ηλεκτρονικό σύστημα του eGon και την καλωδίωση που το διαπερνά, αντλώντας σημαντικές πληροφορίες για την τεχνολογία που «κρύβεται» στα… σπλάχνα του e-Golf.

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να «σκανάρουν» τους κώδικες QR (ένα είδος barcode), οι οποίοι θα διαβάζονται μέσω ενός iPad. Με αυτό τον τρόπο καθίσταται δυνατή η άντληση πληροφοριών για τα επιμέρους εξαρτήματα που συνθέτουν το eGon. Παράλληλα, όσοι επισκέπτες έχουν απορίες, αυτές θα λύνονται μέσω συζητήσεων με τους αρμόδιους ασκούμενους της VW.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτού του είδους το εγχείρημα και έχω μάθει πολλά. Το μοντέλο eGon είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και απαιτεί πολλές διαφορετικές δεξιότητες. Η ομάδα μας απαρτίζεται από οχτώ ασκούμενους, οι οποίοι εξειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς», αναφέρει ο Justin Pausch, ασκούμενος της VW.

Το φορητό και πλήρως λειτουργικό eGon δεν θα περιορίσει την παρουσία του στο περίπτερο της Volkswagen, αλλά θα κοσμήσει και το μεγάλο ‘Stage Six’ της Mobility Arena.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...