Ford Mustang: Σβήνει 55 κεράκια με ξέφρενα donuts (video)

Χαρούμενα γενέθλια για τη Mustang μιας και αναδείχθηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε best-seller στην κατηγορία των σπορ κουπέ μοντέλων

  • -
  • -

Με ιδανικό τρόπο γιορτάζει φέτος η Ford Mustang την 55η επέτειό της, μιας και κατέκτησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τον τίτλο του δημοφιλέστερου σε πωλήσεις σπορ κουπέ μοντέλου παγκοσμίως.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MUSTANG

Η ανάδειξη της Mustang σε best-seller στη σχετική κατηγορία, προκάλεσε την «ενεργοποίηση» της Fiat, η οποία, όπως θα δείτε στο βίντεο, για χάρη της δημιούργησε μια τούρτα με 55 κεράκια. Η Mustang δεν έκρυψε τη χαρά της και την εξωτερίκευσε μέσω κάποιων τρελών… donuts.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η MUSTANG ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιπροσθέτως, πέρα από την ανάδειξη σε δημοφιλέστερο σε πωλήσεις σπορ κουπέ μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2018, το «αγρίμι» της Ford αναδείχθηκε και δημοφιλέστερο αυτοκίνητο του είδους στις ΗΠΑ, με 75.842 πωληθείσες μονάδες.

«Τίποτα δεν σου προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας και οδηγικής απόλαυσης με τον αέρα να σου ανεμίζει τα μαλλιά, όπως μία Mustang. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σύμβολο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον βρυχηθμό του V8 μία ανοιξιάτικη μέρα. Δεν είναι να απορεί κανείς που η Mustang αναδείχτηκε ως το δημοφιλέστερο σπορ κουπέ σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Jim Farley, Ford president, για τις παγκόσμιες αγορές.

Βάσει των επίσημων στοιχείων της Ford, η Mustang, το 2018, διατέθηκε σε 146 χώρες και χάρη στην έκδοση Bullitt απέσπασε ένα μερίδιο της τάξεως του 15,4% στην κατηγορία. Τέλος, από το 2015 έχουν ταξινομηθεί περισσότερες από 500.000 μονάδες παγκοσμίως (πάνω από 45.000 στην Ευρώπη).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...