Διαθέσιμη η νέα Moto Guzzi V85 TT από 11.800 ευρώ

Η Moto Guzzi προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

  • -
  • -

Η Moto Guzzi V85 TT διατηρεί την ταυτότητα και την ισχυρή προσωπικότητα της φίρμας, συνδυάζοντας το κλασικό επιβλητικό στυλ με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η νέα Moto Guzzi εκφράζει μια φιλοσοφία κατασκευής, όπου η απλότητα, η πρακτικότητα και η ελαφριά αίσθηση συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας σχέσης μεταξύ του αναβάτη και της μοτοσυκλέτας.

 

Η Moto Guzzi V85 TT είναι η νέα παντός εδάφους μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro. Η V85 TT απευθύνεται σε όσους έλκονται από την αύρα του Dakar και αναζητούν μια μοτοσυκλέτα, που θα κεντρίζει το περιπετειώδες πνεύμα τους στην καθημερινή μετακίνηση.

Η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi στις παρακάτω ενδεικτικές τιμές λιανικής, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων:

V85 TT - 11.800 €
V85 TT Evocative - 11.990 €

Η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
4 χρόνια οδική βοήθεια

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...