Επικό βίντεο της ΕΛΑΣ: Καλό Πάσχα στο χωριό με αστυνομικό… μορφή! (video)

«Τι είναι αυτά Αναστάσ;»… «Φατσούλες Αναστάσ;…. φατσούλες;

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι τη μαζική πασχαλινή έξοδο στα χωριά μας και η Ελληνική Αστυνομία δημιούργησε ένα ευφάνταστο βίντεο για να μας ευχηθεί «Καλές Διακοπές» με ασφάλεια, χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο.

Το σενάριο «εκτυλίσσεται» σ’ ένα γραφικό μέρος της ελληνικής επαρχίας, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του δικού μας αγαπημένου χωριού: Οι παππούληδες είναι μαζεμένοι στο καφενείο και παίζουν τάβλι, ένας βοσκός τριγυρίζει με τα πρόβατά του και ένας γαϊδαράκος τρώει ξέγνοιαστος το χορτάρι του.

Αίφνης, εμφανίζεται ο Αναστάσης (γνωστός ως "Αναστάσ), ένας αστυνομικός ο οποίος με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως μοιράζει κλήσεις στα σταθμευμένα οχήματα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία προκαλεί την έκπληξη των κατοίκων και κυρίως του διοικητή του, ο οποίος, αδυνατώντας να κρατήσει τα νεύρα του αρχίζει να του φωνάζει, ζητώντας εξηγήσεις.

«Αναστάσ; Τι είναι αυτά εδώ πέρα;» τον ρωτάει έξαλλος; Η απάντηση του αστυνομικού πως «αυτά είναι κλήσεις» δεν ικανοποιεί τον διοικητή, ο οποίος βλέπει πως πάνω στα ροζ χαρτιά είναι ζωγραφισμένες κάποιες φατσούλες και συμβουλές για την ασφάλεια των οδηγών.

«Φατσούλες, Αναστάσ;, φατσούλες;» είναι η δεύτερη ερώτηση του διοικητή, ο οποίος έχει βγει…έξω από τα ρούχα του.

Σε αυτό το σημείο η απόκριση του συμπαθητικού αστυνομικού είναι, πραγματικά, όλα τα… λεφτά, μιας και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για «φατσούλες»… αλλά “emoji”!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...