To Honda e Prototype στη φετινή "Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου"

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία της μάρκας στην Ευρώπη θα βρεθεί στο επίκεντρο της εμπειρίας “Honda experience - Casa Connessa Tortona”

  • -
  • -

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψή του στη Γενεύη, θα πραγματοποιήσει το e Prototype της Honda, στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Σχεδιασμού του Μιλάνου 2019”, στην οποία η Honda θα συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος.

Το Honda e Prototype, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία της Honda στην Ευρώπη, θα βρεθεί στο επίκεντρο της εμπειρίας “Honda experience -  Casa Connessa Tortona”, η οποία θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική οπτική της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του εκθέματος της φίρμας. Για να συνθέσει το δημιούργημά της, η Honda χρησιμοποίησε την πολυτελή μπουτίκ “Alysi - The Garden House” που βρίσκεται στη διάσημη περιοχή Tortona design district του Μιλάνου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HONDA E PROTOTYPE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες κατακλύζονται από εικόνες και ήχους, βιώνοντας μία ευφάνταστη εμπειρία που αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από το περιβάλλον της πόλης σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Περπατώντας από την είσοδο στον κυρίως χώρο, το Honda  e Prototype εκτίθεται  κάτω από μία κρυστάλλινη οροφή, όπου το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό στις επιδράσεις του φυσικού φωτός.

Στο κέντρο του εκθέματος βρίσκεται ένα αρχιτεκτονικό, γλυπτό δέντρο (το Δέντρο της Ενέργειας), που έχει δημιουργηθεί από φυσικά υλικά. Αυτό συμβολίζει το συνδετικό κρίκο μεταξύ εξωτερικού περιβάλλοντος και ζωής στο εσωτερικό, που ενέπνευσε τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Honda e Prototype. 

Συνεργασίες με επιμελητές  επίπλων και φωτογράφους

Επιπλέον, η Honda συνεργάστηκε με μία ομάδα Ιταλών φωτογράφων για τη δημιουργία μιας έκθεσης εμπνευσμένης από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Honda e Prototype. Η ομάδα, με επικεφαλής την Sara Mautone, χρησιμοποιεί τεχνικές προβολής για μία εξαιρετική φωτογραφική αφήγηση.

Το περιβάλλον ολοκληρώνεται από ένα εικαστικό διόραμα που εκφράζει τρισδιάστατα την άρρηκτη σύνδεσή του με το εσωτερικό του Honda e Prototype. Η Ιταλική εταιρία επίπλων Danord ανέλαβε την επιμέλεια των στοιχείων της επίπλωσης..

Το “Honda experience - Casa Connessa Tortona“ βρίσκεται στη zona Tortona, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Porta Genova. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από 9 έως 14 Απριλίου, 10π.μ. -9 μ.μ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...