Σύζυγος Ghosn προς γαλλική κυβέρνηση: “Βοηθήστε τον Carlos!”

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi αναζητεί απεγνωσμένα ένα… χέρι για να πιαστεί

  • -
  • -

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε στη γαλλική κυβέρνηση η σύζυγος του πρώην κραταιού άνδρα του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn, λίγες μέρες μετά την σύλληψή του για δεύτερη φορά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τoν “ Independent”, η Carole Ghosn μίλησε με την εφημερίδα Financial Times, αποκαλύπτοντας πως πλησίασε τη γαλλική κυβέρνηση ζητώντας από την τελευταία να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της.

«Ως Γάλλος πολίτης, αυτό θα ήταν το σωστό (σ.σ. η υποστήριξη από πλευράς γαλλικής κυβέρνησης). Θεωρώ πως δεν έτυχε αρκετής υποστήριξης και για αυτό το λόγο κάνω έκκληση για βοήθεια», φαίνεται πως ήταν τα λόγια της Carole Ghosn με αποδέκτη τη Financial Times.

Η εν λόγω πρωτοβουλία της συζύγου του έκπτωτου προέδρου του ομίλου έγκειται στο γεγονός πως ο Ghosn, πέρα από βραζιλιάνικη και λιβανέζικη έχει και γαλλική υπηκοότητα, στην οποία εναποθέτει κάποιες από τις τελευταίες του ελπίδες.

«Είμαι ολομόναχη εδώ. Είναι συνταρακτικό αυτό που συνέβη. Αν ο σύζυγός μου βρίσκεται υπό κράτηση δεν έχει νόημα να βρίσκομαι εδώ, μιας και δεν μπορώ να φανώ χρήσιμη. Πάω στη Γαλλία, όπου θα είμαι πιο χρήσιμη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Carole Ghosn, λίγο πριν την αναχώρησή της για τη γαλλική πρωτεύουσα.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ CARLOS GHOSN ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...