Nissan Micra: Τώρα και με αυτόματο κιβώτιο και τιμή στα 15.350 ευρώ

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic αφορά την έκδοση με τον νέο turbo βενζινοκινητήρα IG-T των 100 ίππων

  • -
  • -

Χαμόγελα σε όσους περνούν αρκετό χρόνο σε κατάσταση στάσης/εκκίνησης σκορπά η Nissan μέσω της διάθεσης της 5ης γενιάς Micra και με την επιλογή αυτόματου κιβωτίου Xtronic, το οποίο θα συνεργάζεται με τον νέο turbo βενζινοκινητήρα IG-T των 100 ίππων. Η αρχική τιμή της εν λόγω έκδοσης ορίζεται στις 15.350 ευρώ.

Το αυτόματο σύστημα Xtronic αποτελεί μια προηγμένη μονάδα συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT). Διαθέτει τεχνολογία D-Step η οποία προσφέρει πιο «εκλεπτυσμένη» παροχή ισχύος, σε σύγκριση με ένα συμβατικό CVT, κάτι που γίνεται αντιληπτό όταν πατηθεί «επιθετικά» το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA 0.9 IG-T 90 PS

Όπως υποστηρίζει η Nissan, το αυτόματο κιβώτιο καθιστά την οδήγηση πολύ εύκολη και χαλαρωτική, ενώ αποφορτίζει τον οδηγό σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας.

Σημειωτέον ότι το 2017, όταν η Nissan λάνσαρε το Micra 5ης γενιάς, η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου αντιπροσώπευε το 12% των πωλήσεων της κατηγορίας. Το ποσοστό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της μάρκας, θα διπλασιαστεί το 2020, ενώ το 2022 θα φτάσει το 30%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο έμπορο Nissan, ή το www.nissan.gr



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...