H Peugeot επισπεύδει την είσοδό της στην Αμερική

Σε λιγότερο από 4 χρόνια

  • -
  • -

Αν και αρχικά τα σχέδια της γαλλικής εταιρείας ήταν να περάσει στην αγορά της Αμερικής το 2026, ωστόσο τα πλάνα της άλλαξαν. Η Peugeot σκέφτεται να «ανοίξει» τους εμπορικούς της ορίζοντες και αυτό μόνο όφελος θα έχει, μιας και θα αυξήσει τις πωλήσεις της στον παγκόσμιο ιστό.

Η Peugeot διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τόσο επιβατικών όσο και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της φίρμας, Carlos Tavares, τα μοντέλα που θα περάσουν στο αμερικανικό έδαφος είναι αυτά που βρίσκουμε στον κατάλογό της. Συνεπώς, η γαλλική φίρμα θα κατέβει με φουλ σύνθεση. Αρχικά, θα υπάρχει πρόβλημα στη διάθεση των μοντέλων, καθώς θα υπάρχουν ελάχιστοι αντιπρόσωποι, αλλά λύση για αυτό το «πρόβλημα» είναι η δυνατότητα αγοράς online. Αυτός ο τρόπος "ξεπροβάλει" δειλά-δειλά στον χώρο της αυτοκίνησης.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε και την επιτυχημένη εμπορική πορεία της εταιρείας στην ελληνική αγορά το πρώτο 3μηνο του 2019, σημειώνοντας 2.683 πωλήσεις, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στις συνολικές ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 10,2%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...