Ταξίδεψε δωρεάν στο Μπακού για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa League

H Kia Motors σε στέλνει για τρία βράδια στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν για να παρακολουθήσεις από κοντά το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού

  • -
  • -

Θα ήθελες να ζήσεις από κοντά, μαζί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ραντεβού στον πλανήτη;

H KIA Motors, χορηγός του UEFA Europa League, σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς στον τελικό αυτής της σπουδαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μπακού, στις 29 Μαΐου.

Το ταξίδι, μάλιστα, στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν δεν αφορά μόνο τη μέρα του τελικού, αλλά διαρκεί από τις 27 μέχρι τις 30 Μαΐου.

Κέρδισε, λοιπόν, μαζί με το πρόσωπο που θα επιλέξεις, το μοναδικό πακέτο της KIA που περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, ξενάγηση στο Μπακού, τρία γεύματα και φυσικά τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ διεκδικώντας την παρουσία σου στο γήπεδο που θα αγωνίζονται ποδοσφαιρικοί αστέρες που άλλοι τους βλέπουν μόνο από… την τηλεόραση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...