Οι κινητήρες του μικρού SUV της Skoda

Το Kamiq έχει μήκος 4,24 μέτρα και χώρους ενός compact οικογενειακού

  • -
  • -

Με την προσθήκη του Kamiq στη γκάμα της, η Skoda αποκτά μία πλήρη γκάμα SUV για κάθε ανάγκη. Μπορεί να είναι μικρότερο από τα Karoq και Kodiaq, όμως προσφέρει ευρύχωροο εσωτερικό και μεγάλο πορτμπαγκάζ, με όγκο 400 lt.

Ως ένα αστικό SUV, το Kamiq είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο, όμως οι προστατευτικές ποδιές και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+3,7 cm σε σχέση με το Scala) του χαρίζουν δυνατότητα κίνησης και μακριά από την άσφαλτο.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ SKODA KAMIQ ΣΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ

Η γκάμα κινητήρων του Skoda Kamiq περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενα σύνολα, βενζίνης και πετρελαίου που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP. Όλοι οι κινητήρες εφοδιάζονται με σύστημα start/stop και επανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Βασικός βενζίνης είναι ο 1.0 TSI, ισχύος 95 ίππων και ροπής 175 Nm, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Ο ίδιος τρικύλινδρος κινητήρας είναι διαθέσιμος και με 115 PS (200 Nm ροπή), είτε με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο είτε με το αυτόματο DSG, 7 σχέσεων. Κορυφαίος ο 1.5 TSI (150 ίπποι και 250 Nm ροπή), τεχνολογίας ACT που σε συνθήκες χαμηλού φορτίου απενεργοποιεί αυτόματα δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους, για εξοικονόμηση καυσίμου. Και αυτός συνδυάζεται είτε με το 6άρι μηχανικό είτε με το 7άρι DSG.

Στην πλευρά των diesel, το Kamiq μπορεί να παραγγελθεί με τον 1.6 TDI, ισχύος 115 PS και ροπής 250 Nm (επίσης με μηχανικό ή DSG κιβώτιο).


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...