Το κλειδί «φύλακας άγγελος» της Volvo

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπάγεται στο μεγαλειώδες σχέδιο της μάρκας, Vision 2020

  • -
  • -

Θεμελιώδη στόχο της Volvo αποτελεί η επίτευξη του Vision 2020, το οποίο αφορά τη βελτιστοποίηση της παρεχόμενης ασφαλείας για τον μηδενισμό των δυστυχημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, λίγες μέρες μετά τη γνωστοποίηση πως, από το 2020, όλα τα νέα μοντέλα της θα έχουν «κόφτη» τελικής ταχύτητας στα 180 km/h, η σουηδική μάρκα ανακοινώνει και άλλη μία καθοριστική ενέργεια.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ VOLVO ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο λόγος για το «έξυπνο» κλειδί Care Key”, το οποίο θα προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της Volvo από το 2020 (Model Year 2021)και θα επιτρέπει στους οδηγούς να θέτουν περιορισμούς στην ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου, πριν το δανείσουν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς και σε νεότερους οδηγούς που μόλις απέκτησαν δίπλωμα οδήγησης.

Πέρα από τα δυνητικά οφέλη στην ασφάλεια, πρωτοβουλίες όπως αυτή του «κόφτη» ταχύτητας και του “Care Key”, ενδεχομένως να παρέχουν και οικονομικό όφελος. Αυτό διότι, η σουηδική μάρκα προσκαλεί τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσφέρουν ειδικά προγράμματα στους κατόχους Volvo που επωφελούνται από τα παραπάνω χαρακτηριστικά ασφαλείας.

«Πιστεύουμε πως μια αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ασφαλείας στον δρόμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Hakan Samuelsson, Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...