20.000 ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ηλεκτρική Porsche!

Αν και ακόμη δεν έχουν δει την οριστική όψη της Taycan

  • -
  • -

Το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί στο κοινό η έκδοση παραγωγής της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Porsche και όμως ήδη δεκάδες χιλιάδες είναι όσοι έχουν εκφράσει πραγματικό ενδιαφέρον για να την αποκτήσουν.

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική μάρκα στη Γενεύη, περισσότερα από 20.000 άτομα έχουν δηλώσει πραγματική επιθυμία να μπουν στη λίστα αναμονής για την Taycan και είναι πρόθυμοι καταβάλλουν την εγγύηση των 2.500 ευρώ!


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ TAYCAN;

Η Taycan εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 600 ίππους και χαρίζουν επιδόσεις αντίστοιχες ενός supercar: 0-100 km/h κάτω από 3,5 sec και 0-200 km/h κάτω από 12 sec. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο μετρήσεων NEDC, η αυτονομία με μία φόρτιση θα ξεπερνά τα 500 km. Υπό ρεαλιστικές συνθήκες και ανάλογα με το οδηγικό στιλ αναμένεται να είναι 300-400 km.

Το λανσάρισμα της Taycan - η οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ζωηρό νεαρό άλογο» - θα γίνει πριν τα τέλη του 2019. Η παραγωγή της θα γίνεται στην έδρα της Porsche στο Zuffenhausen, δημιουργώντας 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...