McLaren 720S Vs 675LT: “Εμφύλιος πόλεμος” με ξεκάθαρο νικητή (vid)

Τα δύο supercars θέλησαν να λύσουν τις ενδοοικογενειακές τους έριδες

  • -
  • -

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν το λανσάρισμα του μοντέλου 675LT, λίγα χρόνια πριν, το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε στο δυνατό «χαρτί» της βρετανικής φίρμας στον δύσκολο αγώνα για εδραίωση της θέσης της, ανάμεσα στις υπόλοιπες αστραφτερές μάρκες, όπως είναι η Ferrari, η Porsche και η Lamborghini.

Η 675LΤ αποτέλεσε εξέλιξη της 650S, χωρίς, ωστόσο, να έχει διακριτές ομοιότητες μαζί της. Βέβαια, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις καθώς και στο εντυπωσιακό design, αναδείχθηκε σε πόλο έλξης για πολλούς λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε ριζικά. Η 720S καταφτάνει και γρήγορα μαγνητίζει τα βλέμματα, «υποκλέπτοντας» την αίγλη των υπόλοιπων supercars της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ομολογουμένως, όχι άδικα μιας και απέδειξε πως κατέχει δίκαια μια θέση ανάμεσα στα γρηγορότερα αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Ποια είναι, όμως, η πραγματική διαφορά στις επιδόσεις της 720S με την 675LT; Η απάντηση δίνεται από τον Brooks (κανάλι DragTimes), ο οποίος δικαίως μπορεί και καυχιέται πως διαθέτει στο γκαράζ του μια 720S.

Συνιστά, λοιπόν, η 675LT έναν αξιόμαχο αντίπαλο για την 720S;  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...