Η Opel παρέλαβε το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2019” για το Combo Life

H πληθώρα καινοτομιών του ευρύχωρου van του χάρισαν μια σημαντική διάκριση

  • -
  • -

Σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της Opel παρέλαβε το βραβείο “Best Buy Car Europe” του θεσμού AutoBest για το Compo Life. Ο τίτλος απονέμεται στο μοντέλο που η κριτική επιτροπή θεωρεί ως την καλύτερη αγορά για το 2019. Τον τίτλο έχουν κατακτήσει και τα "αδελφάκια" του Opel Combo Life, Citroen Berlingo και Peugeot Rifter.

Καθοριστικό ρόλο στην τιμητική διάκριση διαδραμάτισε η πληθώρα καινοτομιών, κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller: «Έχουμε εξοπλίσει  το Combo Life με υψηλά επίπεδα ευελιξίας, άνεσης και καινοτόμες τεχνολογίες, απαράμιλλες στην κατηγορία. Επομένως, το Combo Life παίζει πρωταρχικό ρόλο στην τρέχουσα προϊοντική μας επέλαση, που θα συνεχιστεί φέτος και του χρόνου. Αυτό υπογραμμίζεται από τον τίτλο ‘Best Buy Car of Europe».

Η «στέψη» του Combo Life δεν είναι η παρθενική της Opel στο θεσμό των βραβείων Autobest, μιας και το Opel Corsa είχα αποσπάει τον τίτλο του “Best Buy Car of Europe” τόσο το 2007 όσο και το 2015.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ TO NEO OPEL COMBO LIFE ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...