H Zhidou παρουσιάζει μια πλατφόρμα αυτοκινήτων κοινής χρήσης

Παράλληλα με την παρουσίαση της πλατφόρμας, το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει και τα μοντέλα ZD D2 και DS2

  • -
  • -

Την πανελλήνια πρεμιέρα της πρόκειται να πραγματοποιήσει η πλατφόρμα share’ ngo της Zhidou, κατά την 3η «VERDETEC 2019» που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. 

Αυτή αφορά μια επαναστατική ιδέα αυτοκινήτων κοινής χρήσης (car sharing) που ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, περιλαμβάνοντας ένα στόλο 2.500 και πλέον αυτοκινήτων Zhidou με πάνω από 180.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Στη χώρα μας η εφαρμογή βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας και αναμένεται να υλοποιηθεί σε υψηλής προβολής τουριστικούς προορισμούς το προσεχές καλοκαίρι, και στην Αθήνα το προσεχές φθινόπωρο. 
Το σύστημα share’ngo με το πολύ προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ZD D1 (περιλαμβάνει ειδικό κιτ), απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα υπάρχει παρουσίαση του συστήματος στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου (15/2) και σε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων (17/2), ενώ θα διατεθούν 8 ZD D1 sharen’go για σύντομο testdrive και γνωριμία με τη πλατφόρμα.

Πέρα από την κοινή χρήση/χρονοχρέωση το σύστημα share’ngo έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να αποτελεί ιδανική λύση για ημερήσια ενοικίαση, καθώς και πολύτιμο εργαλείο διαχείρισης και ελέγχου εταιρικού στόλου αυτοκινήτων, ενώ έχει δυνατότητα εφαρμογής και σε άλλα οχήματα (δίκυκλα, επαγγελματικά αυτοκίνητα μεταφοράς προσώπων και/ή εμπορευμάτων, κ.λπ.).

Γνωριμία με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα D2 και D2S

Πέρα από την παρουσίαση της πλατφόρμας share’ ngo, στο περίπτερο της Zhidou θα εκτεθούν στο κοινό και τα προηγμένα ηλεκτροκίνητα μοντέλα D2 και D2S, που αποτελούν ευέλικτα διθέσια αυτοκίνητα πόλης. Το μήκος τους ναι μεν δεν ξεπερνά τα 2,8 μ., διαθέτουν, ωστόσο, χώρο αποσκευών της τάξεως των 300 λίτρων. Αμφότερα είναι προσθιοκίνητα με ανώτατη ταχύτητα τα 90 km/h, η αυτονομία αποτυπώνεται σε 180 km, προσφέρουν χαμηλό κόστος χρήσης (1,1€ ανά 100 km), έχουν χαμηλά ασφάλιστρα και δεν συμπεριλαμβάνονται στα τέλη κυκλοφορίας.
Επιπροσθέτως, μεταξύ άλλων, διαθέτουν υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android, δερμάτινα-πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπιθοπορείας.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι η Zhidou, η οποία είναι μέλος του ομίλου Zhejiang Geely Holding (μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις μάρκες Volvo, Polestar, Lotus, London Taxi, Proton, Geely Auto, κ.ά.) αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Ν. Ζυμπάς ΑΕ, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...