Νέο έτος, νέοι στόχοι για την Avis

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μίσθωσης οχημάτων προανήγγειλε δραστηριοποίηση και στο car sharing

  • -
  • -

Με στόλο που ξεπερνά τα 35.000 αυτοκίνητα και 80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα, η Avis κατέγραψε πάνω από 2 εκατ. ημέρες ενοικίασης εντός του 2018. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, παρέχοντας υπηρεσίες μακροχρόνιων (Leasing) και βραχυχρόνιων μισθώσεων (Rent a Car).

Για την ανανέωση του στόλου της, η Avis Ελλάς αγόρασε το 2018 περίπου 10.000 αυτοκίνητα, αριθμός που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής αγοράς νέων επιβατικών οχημάτων! Σημαντικό βήμα ήταν το λανσάρισμα της πλατφόρμας myavis.gr (έχει συγκεντρώσει 3 εκατ. επισκέψεις), η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο που θα μισθώσουν.

Η Avis Ελλάς διοργάνωσε στο κέντρο της Αθήνας ενημερωτική συνάντηση, στην οποία ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 και τους στόχους για το νέο έτος. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της Avis για το 2018 έκλεισε στα 180 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη υπολογίζονται σε περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Ταπραντζής στάθηκε επίσης στο πώς διαμορφώνεται το παγκόσμιο αλλά και το ελληνικό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον για το 2019. Όπως είπε, οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων αλλάζουν, κάτι που αναμένεται να ευνοήσει το leasing ιδιωτών. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι εντός του 2019 η Avis θα δραστηριοποιηθεί και στο car sharing, την κοινή χρήση δηλαδή του αυτοκινήτου από περισσότερα του ενός άτομα. «Το 2019 συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο να παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες, αξιόπιστες και καινοτόμες υπηρεσίες στην αγορά, συμμετέχοντας ενεργά στις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται στον χώρο του αυτοκινήτου», δήλωσε ο κ. Ταπραντζής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...