Ο Elon Musk θα φτιάξει ιπτάμενο αυτοκίνητο;

Γιατί όχι, με λίγη βοήθεια από τη SpaceX…

  • -
  • -

O Elon Musk απάντησε σε ένα tweet αναγράφοντας τη φράση ότι «Το νέο Roadster θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο» αναφερόμενος στο επισυναπτόμενο GIF, στο οποίο φαίνεται το θρυλικό DeLorean από το "Back To The Future" να ίπταται με... "μαζεμένους" τροχούς.

Ουσιαστικά, ο ιδρυτής της Tesla θέλει να μας πει ότι το νέο Roadster θα μπορεί να πετάει… Για μισό λεπτό, δεν το έχει κάνει ήδη αυτό με το project του διαστήματος; Μάλλον εννοεί κάτι διαφορετικό που έχει σχέση με τα Rocket Boosters που δοκίμαζε πριν από λίγο καιρό.

Ίσως ο Elon Musk έχει στο μυαλό του ένα πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο εξοπλίζεται με κάποιου είδους τουρμπίνες, οι οποίες θα παρέχουν μια γενναιόδωρη ώθηση για να απογειώσουν ένα αυτοκίνητο. Εξάλλου δεν είναι κάτι δύσκολο, έχουμε δει πολλές εταιρείες να ασχολούνται με το λανσάρισμα... ιπτάμενων αυτοκινήτων. Αλήθεια, αυτό δεν είναι το μέλλον;

Αξίζει να σημειωθεί η στιχομυθία που έγινε στο twitter, όπου κάποιος χρήστης αναρωτήθηκε για το αν πρόκειται αυτό το δημιούργημα που θα κατασκευάσει ο Musk είναι νόμιμο. Ο τελευταίος αποκρίθηκε λέγοντας ό,τι δεν υπάρχει κάτι νομικά που να το απαγορεύει… ακόμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...