Όχημα που “βαδίζει” πάνω στα συντρίμμια ετοιμάζει η Hyundai

Το πρωτότυπο όχημα της κορεάτικης φίρμας θα παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2019, στις 7 Ιανουαρίου

  • -
  • -

Ένα πρωτότυπο όχημα διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο φέρει το όνομα “Elevate” , πρόκειται να παρουσιάσει η Hyundai στην έκθεση CES 2019, στις 7 Ιανουαρίου.

Φέροντας μεγάλες ομοιότητες με το AT-AT Walker από το Star Wars, το «τετράποδο» όχημα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας διαθέτει τέσσερις ρόδες, οι οποίες «στολίζουν» τα άκρα του. Όπως επισημαίνει και η ίδια η Hyundai, πρόκειται για ένα «απόλυτα καινούριο πρωτότυπο όχημα», το οποίο είναι αποτέλεσμα της σύζευξης της ρομποτικής με τη τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Τι διαφορετικό, όμως, μπορεί να προσφέρει το επαναστατικό προϊόν της μάρκας; Οι ιθύνοντες της Hyundai, ναι μεν κρατούν προς το παρόν το “Elevate” κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας, προμηνύουν δε πως θα αποτελέσει ένα ασυναγώνιστα ευκίνητο όχημα, το οποίο θα μπορεί να διασχίζει τις πιο δύσβατες επιφάνειες. Ως τέτοιες, λογίζονται τα συντρίμμια που μπορούν να προκληθούν από σεισμούς. Ως εκ τούτου, το πρωτότυπο όχημα της Hyundai πιθανότητα θα εκτελέσει χρέη οχήματος έρευνας και διάσωσης, μεριμνώντας για την ασφάλειά των πληγέντων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...