Η αψυχολόγητη ενέργεια ενός οδηγού να «διακτινιστεί» από τη μία λωρίδα στην άλλη(vid)

Chrysler και Daimler πρέπει να υπολογίζουν σ’ ένα αυτοκίνητο λιγότερο

  • -
  • -

Με τις καλύτερους οιωνούς συνοδευόταν η προκήρυξη της κοινοπραξίας της Chrysler με τον όμιλο Daimler, και ως εκ τούτου άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία τον απόγονό τους που θα πέρναγε τη γραμμή παραγωγής.

Ο λόγος για το Chrysler Crossfire, το οποίο προς απογοήτευση όσων το περίμεναν καρτερικά, αποτέλεσε την επιτομή της διάψευσης των προσδοκιών: Εν ολίγοις, ο κόσμος δεν το «αγκάλιασε» και γρήγορα… λησμονήθηκε.

Και ας μην έφτανε αυτό, Chrysler και Daimler θα πρέπει να υπολογίζουν σ’ ένα αυτοκίνητο λιγότερο. Γι’ αυτό φρόντισε –δύο χρόνια πριν- ένας οδηγός σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας του Ohio που κατέφυγε…σε μία αψυχολόγητη ενέργεια.

Όπως καταδεικνύει χαρακτηριστικά μία dashcam ενός παρακείμενου οχήματος και αναπαράγει το Reddit, την ώρα που ο οδηγός του Chrysler είχε καταλάβει την αριστερή λωρίδα, αίφνης έκρινε σκόπιμο να… διακτινιστεί στη δεξιά και... τούμπαλιν, αναπτύσσοντας παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα ήταν να απωλέσει κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου, καταλήγοντας στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Όπως είναι ευλογοφανές, η εν λόγω σφοδρή σύγκρουση προκάλεσε την έκπληξη των υπόλοιπων οδηγών, κάποιοι εκ των οποίων σταμάτησαν για να εξετάσουν την κατάσταση του «ομολόγου» τους που επέβαινε στο Crossfire.

Η αγωνία, ωστόσο, για την κατάσταση του οδηγού γρήγορα κατευνάστηκε, μιας και ο τελευταίος αποβιβάστηκε μόνος του από το αυτοκίνητο, δείχνοντας πως δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...