H Lambo Huracan Performante «τρελαίνεται» για… παιχνίδια στο χιόνι (vid)

«Ξεναγός» του σκληροπυρηνικού μοντέλου μία Urus η οποία δεν την άφησε στιγμή από τα μάτια της

  • -
  • -

Το άκουσμα του ονόματος της Lamborghini Huracan Spyder Performante είναι συνυφασμένο με επιβλητικές επιδόσεις που συναρπάσουν, καθιστώντας την πόλο έλξης για εκατομμύρια petrolheads. Βέβαια, το πιο προσφιλές πεδίο δράσης της ιταλικής «εξωτικής παρουσίας» είναι οι άνυδρες ασφαλτόστρωτες επιφάνειες και όχι τα χιόνια.

Τι και αν διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο εξομαλύνει – μερικώς – τις επιφανειακές ανομοιομορφίες; Αν λατρεύετε τις αναρριχήσεις σε χιονισμένα βουνά και να επιδίδεστε σε ξέφρενο drifting θα ήταν πιο εύλογο να επιλέξετε την Urus.

Ένας οδηγός, ωστόσο, μιας Huracan Performante φαίνεται πως δεν πτοήθηκε από τους εγγενείς περιορισμούς του τετρακίνητου «κτήνους» και αποφάσισε ν’ αποδείξει πως υπό την παρουσία του κατάλληλου ανθρώπου, αυτό μπορεί να πραγματοποιήσει… θαύματα.

«Πήρε», λοιπόν, τα όρη και τα βουνά, πάτησε χιόνι και επιδόθηκε σ’ ένα «τρελό παιχνίδι». Ξεναγός της Huracan στα ανώμαλα εδάφη και μία Urus η οποία δεν την άφησε… στιγμή από τα μάτια της.  

H σκληροπυρηνική Huracan, με την… κωδική ονομασία “Performante” φιλοξενεί έναν V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων, απόδοσης 640 ίππων και 600 Nm ροπής, ενώ πριν καταλήξει στα 325 km/h, «αγγίζει»… άκοπα τα 100 km/h σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ" ΑΝΕΜΕΛΟ 

PERFORMANTE KAI URUS ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΡΕΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...