Από το μαχαίρι... στο τιμόνι του νέου Range Rover Evoque ο Jamie Oliver (vid)

Οι πελάτες της Land Rover θα έχουν να καυχιούνται πως δοκίμασαν τις γεύσεις του Jamie Oliver, ενώ ο τελευταίος πως ήταν ο πρώτος που βίωσε την οδηγική εμπειρία του νέου Range Rover Evoque

  • -
  • -

Τον Jamie Oliver τον γνωρίσαμε λόγω του ταλέντου του να μας συστήνει σε ξεχωριστά πιάτα που γοητεύουν τον ουρανίσκο μας, από τα τηλεοπτικά καλέσματα που απευθύνει ώστε να παρευρεθούμε ως συνοδοιπόροι … σε «ταξίδια γεύσεων» και ενίοτε εξαιτίας του χαρίσματός του να μας ανοίγει –σε ανύποπτο χρόνο- την όρεξη.

Αυτή τη φορά ο Βρετανός chef, ωστόσο, άφησε –για λίγη ώρα- τα μαχαίρια και τις κατσαρόλες και έπιασε το τιμόνι. Μάλιστα, θα έχει να επαίρεται για το γεγονός πως ήταν ο πρώτος που οδήγησε το νέο Range Rover Evoque, απολαμβάνοντας μία ανέμελη περιήγηση στα λονδρέζικα στενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER EVOQUE

Βέβαια, η οδηγική απόλαυση που κατέκλυσε τον «μετρ» της μαγειρικής δεν απεμπόλησε το πάθος του για την τέχνη του, και ως τούτου φρόντισε να τα συνδυάσει: Ως «ορκισμένος» υπηρέτης των… μαχαιροπίρουνων δεν παύει λεπτό να χτενίζει τα αστικά κέντρα, προσπαθώντας να εντοπίσει τα πιο αγνά υλικά που θα τελειοποιήσουνν τα πιάτα του.

Αυτό έπραξε, λοιπόν, και κατά τη βόλτα του με το Evoque, συνοδεία του οποίου γύρισε το Λονδίνο προκειμένου να εφοδιαστεί με τις πρώτες ύλες που χρειαζόταν για τη δημιουργία ενός ονειρεμένου veggie burger.

Και αφού ολοκλήρωσε τη συλλογή των υλικών, ήρθε η ώρα να ξετυλίξει το ταλέντο του: Κατέφτασε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας “Range Rover”, όπου έδωσε την ευκαιρία στο κοινό του Land Rover’s Evoque Experience να γευτεί ένα ξεχωριστό burger από τα χεράκια του.

Οι παρευρισκόμενοι, λοιπόν, θα έχουν να καυχιούνται πως δοκίμασαν τις γεύσεις του Jamie Oliver, ενώ ο τελευταίος πως ήταν ο πρώτος που βίωσε την οδηγική εμπερία του νέου Range Rover Evoque.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...