Έχετε δει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στο νέο Ford Focus;

Για πρώτη φορά περιστροφικό χειριστήριο για την επιλογή της σχέσης

  • -
  • -

Εκτός από τους αποδοτικούς και παράλληλα οικονομικούς κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το νέο Ford Focus (ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα), το μικρομεσαίο μοντέλο συνδυάζεται και με νέα εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης. O 1.0 Ecoboost με τους 125 ίππους, ο 1.5 Ecoboost με τους 150 ίππους και ο 1.5 diesel με 120 PS προσφέρονται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με τιμές που ξεκινούν από τα 20.232 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FORD FOCUS

Η Ford έδωσε στο εσωτερικό του νέου Focus μια πιο λιτή και σύγχρονη αίσθηση, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου με έναν κομψό περιστροφικό διακόπτη αλλαγής σχέσεων στην κεντρική κονσόλα, κάτι τέτοιο συναντάμε για πρώτη φορά στην οικογένεια Focus. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν το εν λόγω κιβώτιο να ξεχωρίζει, όπως είναι το:

Adaptive Shift Scheduling, αξιολογεί τα ατομικά στυλ οδήγησης για βελτιστοποίηση των σημείων αλλαγής σχέσεων. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει ανηφόρες και κατηφόρες και απότομες στροφές, και να προσαρμόζει ανάλογα τις αλλαγές σχέσεων για μία πιο σταθερή, απολαυστική και ποιοτική οδηγική εμπειρία.

Adaptive Shift Quality Control, αξιολογεί πληροφορίες του οχήματος και του περιβάλλοντος για καλύτερη προσαρμογή της πίεσης στους εσωτερικούς συμπλέκτες με στόχο τις ομαλές αλλαγές σχέσεων. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να προσαρμόζει την ομαλότητα των αλλαγών στο στυλ οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ τη ΔΟΚΙΜΗ του GOCAR του νέου Ford Focus 1.0 Ecoboost 125PS ST-Line


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...