Νέος 1.5 diesel για το Dacia Duster (τιμές)

Αν και πιο ισχυρός εμφανίζει ίδια κατανάλωση και ρύπους

  • -
  • -

Τα νέα δεδομένα με το πρωτόκολλο δοκιμών WLTP φέρνει και στο Dacia Duster τον αναβαθμισμένο 1.5 dCi του Ομίλου Renault. Το προσιτό compact SUV εφοδιάζεται με το νέο πετρελαιοκινητήρα τεχνολογίας «Blue», ο οποίος αποδίδει πλέον 115 ίππους (έναντι 110 του προηγούμενου), ενώ μπορεί να συνδυαστεί τόσο με κίνηση μπροστά όσο και με τετρακίνηση

O νέος κινητήρας diesel διαθέτει σύστημα επιλεκτικού καταλυτικού περιορισμού (SCR), που θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος περιορισμού των οξειδίων του αζώτου (NOx). Με τον 1.5 Blue dCi 115 κάτω από το καπό του και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, το προσθιοκίνητο Duster ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 10,5 sec (από 11,8 sec). Παράλληλα η μέση κατανάλωση όσο και οι εκπομπές CO2 παραμένουν στα ίδια επίπεδα. 

Ο εξοπλισμός του Duster είναι πλούσιο ακόμη και στη βασική έκδοση Ambiance, με Hill Start Assist & Hill Descent Control (4x4), φώτα ημέρας LED, μπάρες οροφής, αισθητήρες φωτεινότητας, 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηχοσύστημα Plug & Radio. Η κορυφαία έκδοση Prestige περιλαμβάνει το σύστημα Multi-view camera, με τέσσερις κάμερες θέασης. 

Οι τιμές του Duster με το νέο diesel αρχίζουν από τα 15.980 € για το 4x2 Ambiance και τα 17.250 € για το 4x4 Ambiance. H Dacia προσφέρει για το SUV της 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...