To SEAT Tarraco φέρνει σπορ "αέρα" στην κατηγορία

Σύμφωνα με τη SEAT, το Tarraco έχει όλα τα φόντα να χαρακτηριστεί ως το πιο sport μοντέλο της κατηγορίας

  • -
  • -
Στη διάθεση των καταναλωτών αναμένεται να βρίσκεται το Seat Tarraco από τις αρχές του 2019, με την ισπανική φίρμα να το συστήνει στην αγορά ως το πιο sport αυτοκίνητο της κατηγορίας του.

Η νέα ναυαρχίδα της SEAT, ικανοποιεί τα «θέλω» του συνδυασμού περιπέτειας και ευρυχωρίας, μιας και με μήκος 4,73 μ. και ύψος 1,66 μ., το Tarraco μεριμνά ως προς την παραχώρηση άπλετων χώρων τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Ο όμιλος Volkswagen ευελπιστεί πως η κυκλοφορία του Tarraco θα προσελκύσει νέους αγοραστές, οι οποίοι θα βρεθούν «αντιμέτωποι» με μια πλούσια γκάμα κινητήρων TSI και TDI, ορισμένοι εκ των οποίων συνδυάζονται με την τετρακίνηση 4Drive.

Βασικός βενζινοκινητήρας είναι ο 1.5 TSI 150 PS (με μηχανικό κιβώτιο), ενώ ο 2λιτρος TSI 190 PS συνδυάζεται με 7τάχυτο DSG και τετρακίνηση 4Drive. Διατίθεται επίσης ο 2.0 TDI με 150 και 190 ίππους. Στην πρώτη περίπτωση συνδυάζεται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο (με κίνηση μπροστά ή 4x4 αντίστοιχα), ενώ στη δεύτερη περίπτωση αποκλειστικά με το DSG και τετρακίνηση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...