Υψηλή προσέλευση σημείωσε η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

Ο απολογισμός της έκθεσης αυτοκινήτου άφησε ένα πλατύ χαμόγελο στους διοργανωτές, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019

  • -
  • -
Σημαντική επιτυχία σημείωσε η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας). Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, άφησε καλές εντυπώσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών και τους λάτρεις της τεχνολογίας και της εξέλιξης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

Αξίζει να τονισθεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών. Σύμφωνα με τους διοργανωτές υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 95.000. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ρεκόρ για την ελληνική έκθεση από την εποχή κρίσης και ύφεσης που επιβεβαιώνει την αγάπη του Έλληνα για το αυτοκίνητο.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης είναι και οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών, μέλη του ΣΕΑΑ, εξασφάλισαν σημαντικό αριθμό παραγγελιών, που θα υλοποιηθούν στις αρχές του 2019, μόλις το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των επιλεγμένων μοντέλων και εκδόσεων. Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του After Market και της συντήρησης του αυτοκινήτου.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...