Βραβείο για τη διαφήμιση του ανανεωμένου Fiat 500X (video)

Με έμπνευση από την ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον»

  • -
  • -

Νικητής στην κατηγορία «Μεταφορές και Ενέργεια» των ιταλικών βραβείων διαφήμισης Key Awards αναδείχθηκε το τηλεοπτικό σποτ για το ανανεωμένο 500X. Η Fiat συνεργάστηκε με την Leo Burnett για τη διαφήμιση, η οποία γυρίστηκε σε Τορίνο και Μιλάνο με σκηνοθέτη τον Ago Panini.

Το σποτάκι έχει τίτλο “A taste of tomorrow. Today” και είναι εμπνευσμένο από την ταινία «σταθμό» της δεκαετίας του ’80 «Επιστροφή στο Μέλλον». Στη διαφήμιση εμφανίζεται μάλιστα ο Christofer Lloyd (ο κ. Καθηγητής στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον»).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ FIAT 500X 1.0 TURBO

Για τις ανάγκες της διαφήμισης, η Fiat μετέτρεψε το ανανεωμένο της SUV σε μια… χρονομηχανή που με το γκάζι πατημένο αφήνει πίσω της τη λησμονημένη δεκαετία του ’60  και μας μεταφέρει στο σήμερα, δίνοντας μας, παράλληλα, και μία γεύση για το μέλλον. Το ευφάνταστο βίντεο κλέβει την παράσταση, με τις προβολές του στο Youtube να ξεπερνούν τις 42 εκατομμύρια, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για τον όμιλο FCA.

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που το κοινό γίνεται μάρτυρας των σκηνοθετικών εμπνεύσεων της Fiat, καθώς το 2017 είχε τιμηθεί και πάλι από το Key Award, με την ταινία “See you in the Future”, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Adrien Brody.

Το ανανεωμένο Fiat 500X ξεχωρίζει για τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης FireFly και για μια σειρά εξελιγμένων τεχνολογιών, όπως τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS). 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...