Βράβευση για το Mitsubishi Eclipse Cross

Το SUV απέσπασε τον τίτλο RJC Car of the Year 2019

  • -
  • -
Βράβευση για το Mitsubishi Eclipse Cross
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μείγμα σχεδίασης και οδικής συμπεριφοράς που προσφέρει το Eclipse Cross εκτίμησαν οι κριτές του θεσμού RJC Car of the Year 2019, αναδεικνύοντας νικητή το SUV της Mitsubishi. Ο θεσμός διοργανώνεται από την Automotive Researchers' & Journalists' Conference of Japan (RJC).  Είναι η πρώτη φορά που μοντέλο της Mitsubishi Motors κερδίζει μία διάκριση ‘RJC Car of the Year’ μετά το i το 2007. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ECLIPSE CROSS

Για την επιλογή του Eclipse Cross, η κριτική επιτροπή του RJC σχολίασε: «Το Eclipse Cross δεν είναι μόνο ένα κομψό μείγμα μοντέρνου coupe και συμπαγούς SUV, αλλά προσφέρει και υψηλές επιδόσεις σε ανώμαλο δρόμο και απόλυτα ισορροπημένη, δυναμική συμπεριφορά, χάρη στο μοναδικό σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi Super All-Wheel Control (S-AWC). Οι ζωηρές επιδόσεις του οφείλονται στη συνεργασία ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5L και ενός κιβωτίου CVT». 

Η επιλογή του 28ου RJC Car of the Year έγινε από μέλη του οργανισμού RJC. Υποψήφια ήταν ιαπωνικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην τοπική αγορά την περίοδο 1 Νοεμβρίου, 2017 – 31 Οκτωβρίου 2018. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα 6 επικρατέστερα μοντέλα την 1η Νοεμβρίου και στη συνέχεια απένειμε το τίτλο RJC Car of the Year 2019 στον τελικό νικητή.

Πρόσφατα το Eclipse Cross είχε βραβευτεί και με το Good Design Award.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...