Τα αυτοκίνητα της Volkswagen στην Αυτοκίνηση 2018

Κυρίαρχη θέση κατέχει το πολυτελές Touareg

  • -
  • -

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα βρίσκονται στο περίπτερο της Volkswagen στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου.

Το βλέμματα των επισκεπτών αναμένεται να μαγνητίσει η νέα γενιά Touareg, το μεγάλο SUV που αποτελεί πλέον τη ναυαρχίδα της γερμανικής μάρκας στους τομείς της πολυτέλειας και της τεχνολογίας.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ VW TOUAREG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην έκθεση θα δώσουν επίσης το «παρών» οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της Volkswagen, το e-Golf με αυτονομία 300 km αλλά και η ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia. Όσον αφορά στη γκάμα των μοντέλων με κινητήρα φυσικού αερίου CNG, αυτή θα εκπροσωπηθεί από το eco up! και το Polo TGI.

Τα δυναμικά και σπορτίφ χαρακτηριστικά της Volkswagen θα εκφραστούν μέσα από το κορυφαίο Golf R, το Polo GTI και το νεότερο μέλος της οικογένειας, το νέο up! GTI.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GOCAR ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

Την πρώτη του παρουσία στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιήσει το νέο Polo R-Line ενώ η γκάμα R-Line ολοκληρώνεται με τις αντίστοιχες σπορ εκδόσεις των Golf, Tiguan και Arteon.

Στην Αυτοκίνηση το νέο cross up! κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ευρύ κοινό ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το T-Roc, το compact SUV της μάρκας που έχει αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...