To Opel Crossland X με το νέο 1.5 diesel και αυτόματο κιβώτιο (τιμές)

Το μικρό crossover εφοδιάζεται και με δερμάτινα καθίσματα στην πλούσια έκδοση

  • -
  • -

Δύο σημαντικές προσθήκες στη γκάμα κινητήρων και στον εξοπλισμό του Crossland X έκανε η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel. Με αφορμή και το νέο κύκλων δοκιμών WLTP, το μήκους 4,21 μέτρων crossover αντικατέστησε τον 1.6 diesel με το νέο 1.5 πετρελαιοκινητήρα, ακόμη πιο αποδοτικό και οικονομικό.

Πλέον το Crossland X 1.5D είναι διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, για επιπλέον ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις. Ο 1.5 diesel αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής, καταναλώνοντας σε μεικτό κύκλο 4 lt/100 km (104 g. CO2 ανά km).

ΔΟΚΙΜΗ: OPEL GRANDLAND X 1.2 TURBO

Ο κινητήρας πληροί ήδη τις αυστηρές προδιαγραφές Euro 6d-TEMP, χάρη στον οξειδωτικό καταλύτη /φίλτρο οξειδίων του αζώτου (NOx) και το σύστημα επιλεκτική καταλυτικής αναγωγής - Selective Catalytic Reduction (SCR). Η τιμή του Crossland X 1.5D Auto στη βασική έκδοση Χ-cite ορίστηκε στα 20.650 ευρώ. Οι εκδόσεις X-Plore και X-Clusive πωλούνται προς 21.850 και 24.350 ευρώ, αντίστοιχα.

Πρώτη εμφάνιση στο Crossland X κάνει και η δερμάτινη ταπετσαρία που διατίθεται ως πολυτελής προαιρετική επιλογή για την έκδοση εξοπλισμού Ultimate, σε συνδυασμό με εργονομικά εμπρός καθίσματα AGR.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...