Έρχονται 8 νέα Opel έως το 2020 - Σταματούν τα Adam, Karl, Cascada

Οι αφίξεις περιλαμβάνουν τα νέα Corsa και Mokka X

  • -
  • -

Μπορεί να ήταν απούσα από την έκθεση του Παρισιού, όμως η Opel έχει σημαντικά νέα να ανακοινώσει. Το πλάνο λανσαρίσματος νέων μοντέλων μέσα στην επόμενη δεκαετία 2019-2020. Η λίστα περιλαμβάνει 8 αυτοκίνητα, εντελώς νέα ή ανανεωμένα.

Με νέες πλατφόρμες και κινητήρες από τις συνέργειες με τις άλλες μάρκες του Ομίλου PSA (Peugeot, Citroen, DS), η Opel είναι σε θέση να παρουσιάσει σύντομα μοντέλα σε δημοφιλείς κατηγορίες, αλλά και υβριδικές/ηλεκτρικές εκδόσεις τους. Άλλωστε ένας από τους σημαντικούς στόχους του στρατηγικού πλάνου PACE! είναι η δραστική μείωση του μέσου όρου εκπομπών CO2 από το στόλο της Opel.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 3 SUV ΤΗΣ OPEL: GRANDLAND X, CROSSLAND X, MOKKA X

Ξεχωρίζει το λανσάρισμα του νέου Corsa το 2019, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η ηλεκτρική του έκδοση. Το 2019 θα κυκλοφορήσει το νέο Vivaro (σε επαγγελματική και επιβατική έκδοση) και το 2020 το νέο Mokka X και η υβριδική έκδοση του Grandland Plug-in Hybrid. Μέχρι το 2024, κάθε μοντέλο της Opel θα διατίθεται σε υβριδική ή ηλεκτρική έκδοση.

Αντίθετα, δεν θα υπάρξουν αντικαταστάτες για τα Adam, Karl και Cascada, καθώς η εμπορική τους πορεία δεν κρίνεται πετυχημένη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ OPEL ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ GOCAR ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...