Το νέο NissanConnect σύστημα θα διατίθεται στο Qashqai

Από Νοέμβριο και στην ελληνική αγορά

  • -
  • -
Το νέο σύστημα πολυμέσων φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις σχετικά με τη συνδεσιμότητα, αλλά και τη λειτουργία του infotainment. Το NissanConnect προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάσει over the air (OTA) χάρτες και το ενημερωμένο λογισμικό, χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί σε αντιπροσωπεία της εταιρείας. Παράλληλα, η προσθήκη του Apple CarPlay και Android Auto θα χαροποιήσει πολλούς χρήστες.

Μια νέα εφαρμογή (Door to Door Navigation)  επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να προγραμματίσει τη διαδρομή του μέσα από το smartphone του. Όταν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο τα δεδομένα αποστέλλονται ασύρματα στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου και η πλοήγηση ξεκινάει χωρίς να χαθεί καθόλου «πολύτιμος» χρόνος. Τώρα το Navi συνεργάζεται με το TomTom Premium Traffic, ενημερώνοντας τους επιβάτες για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον λειτουργίες του νέου συστήματος, το οποίο φέρει την ίδια οθόνη, αλλά με λιγότερα φυσικά κουμπιά, είναι το Find My Car (βοηθάει στον χρήστη να βρει το αυτοκίνητό του σε περίπτωση που έχει ξεχάσει που πάρκαρε), το Voice Recognition (δέχεται φωνητικές εντολές) και το Personalisation (εξατομίκευση της αρχικής οθόνης).

Τέλος, η μικρή οθόνη που βρίσκεται στον πίνακα οργάνων (ανάμεσα από το στροφόμετρο και το ταχύμετρο) έχει επανασχεδιαστεί για να δείχνει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις εισερχόμενες κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα και την πλοήγηση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...