Nissan Qashqai με νέο 1.3 turbo και αναβαθμισμένο 1.5 diesel

Θα πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d-Temp

  • -
  • -

Το νέο Nissan Qashqai κυκλοφορεί σχεδόν έναν χρόνο στην ελληνική αγορά και κρατάει ψηλά τα ηνία του best seller στην Ευρώπη. Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται το δημοφιλές SUV να αναβαθμιστεί η μηχανολογική του γκάμα, ξεκινώντας από τον 1.5 diesel κινητήρα. Ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας προέρχεται από το στρατόπεδο της Renault και όπως είδαμε στο ανανεωμένο Renault Kadjar, ο νέος 1.5 dCi θα αποδίδει 5 ίππους παραπάνω, φτάνοντας δηλαδή τα 115 PS. Παρόλο που η ροπή παρέμεινε στα 260 Nm, ο turbodiesel προσφέρει στιγμιαία (και μέχρι 15 sec) overboost 25 Nm.

Θέλεις έως 20% έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου;

Περίπου στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να φτάσουν τα πρώτα Qashqai με τον νέο πετρελαιοκινητήρα 1.5 των 115 ίππων, ενώ την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και με τον 1.3 turbo βενζίνης απόδοσης 140 ή 160 ίππων.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ SUV της ελληνικής αγοράς!

Από πλευράς κατανάλωσης, είναι αναλόγως με την έκδοση και τους τροχούς που εξοπλίζεται, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα (3,8 lt/100 km και περίπου 100 g/km CO2). Ο κινητήρας έχει δεχτεί αρκετές τροποποιήσεις και σύμφωνα με την εταιρεία το 90% των εξαρτημάτων έχουν αλλάξει. Παράλληλα, έχει προστεθεί και ρεζερβουάρ AdBlue για τη μείωση των NOx, ώστε να επιτευχθούν τα στάνταρτς Euro 6d-Temp.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το λανσάρισμα της νέας μηχανολογικής γκάμας, το Nissan Qashqai θα διατίθεται και με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης ProPilot.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...