Αναβαθμισμένοι όλοι οι κινητήρες της Peugeot

Πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2

  • -
  • -

Εναρμονισμένη πλήρως με το νέο κύκλο δοκιμών WLTP, η Peugeot προχώρησε σε αναβάθμιση των κινητήρων βενζίνης και diesel, ενώ παράλληλα έκανε επεμβάσεις τόσο στα μηχανικά όσο και στα αυτόματα κιβώτια. Σε όλη τη γκάμα της υιοθετεί τους νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, καθώς και νέα κιβώτια ταχυτήτων 6 και 8 σχέσεων, μηχανικά και αυτόματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2 PureTech Turbo προδιαγραφών Euro 6.2, ο οποίος αποδίδει σε δύο εκδόσεις ισχύος 110 και 130 ίππους. Ο 1.2 PureTech Turbo της Peugeot αναδείχθηκε «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2018» στην κατηγορία του (1.0 -1.4 λίτρα), για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Ο ακόμα πιο sport χαρακτήρας της γκάμας κινητήρων Euro 6.2 αναδεικνύεται με τους νέους κινητήρες βενζίνης 1.6 PureTech με ιπποδύναμη 180 PS και 225 PS,  αποκλειστικά διαθέσιμους σε  συνδυασμό με το νέο αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο EAT8. Το νέο κιβώτιο είναι σχεδιασμέμο για γρήγορες και ομαλές αλλαγές ταχυτήτων χάρη στον νέο επιλογέα Shift & Park by wire και τα paddles στο τιμόνι, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τιμές κατανάλωσης καυσίμου αντίστοιχες ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων.

Εντελώς νέος είναι ο diesel 1.5 BlueHDi Euro6.2 με 100 και 130 ίππους, ο οποίος διαθέτει ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό σύστημα αντιρύπανσης. Έτσι, τόσο σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το νέο 8τάχυτο αυτόματο EAT8, εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...