Αυτό είναι το νέο Renault Kadjar (vid)

Πρεμιέρα στο Παρίσι, με ανανεωμένη εμφάνιση, νέες τεχνολογίες και 1.3 turbo βενζίνης με 140 ή 160 ίππους

  • -
  • -

Το 2015 η Renault λάνσαρε το Kadjar, ένα SUV που τοποθετήθηκε στην καρδιά του C segment με δυνατά σημεία τους χώρους και την άνεση. Πλέον η γαλλική μάρκα προχώρησε σε ριζική ανανέωση του μοντέλου, καθώς δεν περιορίζεται σε ένα τυπικό αισθητικό facelift. Το νέο Kadjar είναι πιο ελκυστικό σχεδιαστικό, με ποιοτικότερο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό και κινητήρες που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Στην Ελλάδα αναμένεται την άνοιξη του 2019.

Τα νέα φώτα σχήματος C ορίζουν τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα του Kadjar. Η τεχνολογία LED κάνει την εμφάνισή της στα φώτα ημέρας, στους προβολείς ομίχλης και τα πίσω φώτα, καθιστώντας πιο άμεσα αναγνωρίσιμο το γαλλικό SUV, από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις. Επίσης έχουν επανασχεδιασθεί οι προφυλακτήρες και προσφέρονται νέες ζάντες αλουμινίου, 17 και 19 ιντσών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με νέες επενδύσεις, λεπτομέρειες από χρώμιο, νέα κονσόλα που φιλοξενεί την οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών και νέους διακόπτες για τον κλιματισμό, γίνεται πιο απτή η premium εικόνα στην καμπίνα των επιβατών. Τα επανασχεδιασμένα καθίσματα έχουν περισσότερες ρυθμίσεις, είναι πιο άνετα για πολύωρα ταξίδια και ταυτόχρονα προσφέρουν καλύτερη στήριξη. Στην έκδοση Black, το Kadjar ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, τόσο εξωτερικά (με 19άρες ζάντες, προστατευτικές ποδιές, μαύρα καλύμματα καθρεπτών) όσο και εσωτερικά (λεπτομέρειες από αλκαντάρα, μαύρη επένδυση στην οροφή).

Κινητήρες

Ο νέος βενζινοκινητήρας 1.3 TCe του γαλλικού ομίλου με φίλτρο σωματιδίων GPF κάνει την εμφάνισή του και στο Kadjar. Αποδίδει σε δύο εκδόσεις 140 και 160 ίππους, ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με μηχανικό 6άρι κιβώτιο είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC, 7 σχέσεων. Στην πλευρά των diesel, συναντάμε το γνωστό 1.5 dCi με 115 PS και τον μεγαλύτερο 1.7 με 149 ίππους. Ο τελευταίος μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση. Το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Extended Grip παραμένει διαθέσιμο στα προσθιοκίνητα Kadjar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...