Θέλεις την McLaren ενός πρωταθλητή της F1;

Τώρα μπορείς να την αγοράσεις, εφόσον έχεις τα χρήματα

  • -
  • -

Ο Jenson Button είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της γενιάς του, κάτι που είχε αποδείξει στο παρελθόν, κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2009 στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν είναι κάτι που ίσως δεν το γνωρίζατε, είναι ότι ο Βρετανός μπορεί να χαρακτηριστεί ως φανατικός petrolhead. Από το γκαράζ του πέρασαν αρκετά εξωτικά αυτοκίνητα, όπως είναι η Bugatti Veyron, το Honda NSX, το Nissan GT-R, η Ferrari Enzo και η McLaren P1. Μάλιστα, η τελευταία μπορεί να γίνει και δική σου έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εικονιζόμενη McLaren P1 έχει δεχτεί την απόλυτη περιποίηση της MSO (McLaren Special Operations). Είναι βαμμένη σε γκρι απόχρωση και το εσωτερικό έχει ντυθεί με δέρμα, Alcantara και ανθρακόνημα, αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει διανύσει μόνο 887 χιλιόμετρα στον δρόμο! Ο Jenson Button μετακόμισε στο Los Angeles μετά την αποχώρησή του από τα Grand Prix της F1, όπου παρέλαβε μια ολοκαίνουργια McLaren 675LT. Συνεπώς, η P1 του ήταν πλέον «περιττή». Να θυμίσουμε ότι το ισχυρό μοντέλο της φίρμας εφοδιάζεται με υβριδικό σύνολο, το οποίο αποδίδει συνδυαστικά 916 ίππους και μπορεί να ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 2,8 sec. Τέλος, η P1 είναι ένα από τα πιο σπάνια supercars, μιας και περιορίστηκε μόλις στις 375 μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...