Τροχόσπιτο με ελικοδρόμιο, τζακούζι και άλλα! (video)

Θα γυρνούσες όλον τον κόσμο με αυτό;

  • -
  • -

Το Furrion Elysium RV είναι ένα τροχόσπιτο που κοστίζει πολλά χρήματα, αλλά ο άνθρωπος μπορεί να ονειρεύεται, σωστά;

Το Elysium έχει μήκος 13,7 μέτρα, πλάτος 2,4 μέτρα και ύψος 4 μέτρα, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το προσωπικό σου διαμέρισμα. Στόχος της εταιρείας ήταν να κατασκευάσουν ένα τροχόσπιτο, που οι επιβάτες-κάτοικοι έρχονται σε επαφή με νέες εντυπωσιακές τεχνολογίες.

Έτσι και έγινε! Το πάνω κατάστρωμα διαθέτει έναν χώρο ψυχαγωγίας, μια "γρήγορη" διαφυγή, ένα σαλονάκι, ένα τζακούζι και ένα… ελικοδρόμιο. Εκεί απογειώνεται και προσγειώνεται το ελικόπτερο μάρκας Robinson R22. Στο εσωτερικό του υπάρχουν τρεις τηλεοράσεις 4Κ 75 ιντσών, μια οθόνη αφής 15 ιντσών με σύστημα πλοήγησης και κάμερες παρακολούθησης. Επίσης, έχει τζάκι και μια ολοκληρωμένη κουζίνα. Φανταζόμαστε ότι η τελευταία θα είναι διακοσμητική, αφού είναι πιθανό ο ιδιοκτήτης να μην την πλησιάζει ο ίδιος, εκτός από τον φούρνο μικροκυμάτων. Ακόμα, υπάρχει πλυντήριο πιάτων, καθώς και ειδικό ψυγείο για τη συντήρηση ακριβώς κρασιών.

Το Elysium και οι υπόλοιπες σειρές φουτουριστικών τροχόσπιτων (Hercules και Limitless) της φίρμας είναι μέρος ενός προγράμματος με πρωτότυπα οχήματα και είμαστε σίγουροι ότι όταν βγουν στην παραγωγή θα έχουμε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο με την τιμή απόκτησής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...